©2015 - Ontwerp & realisatie door Fatih Kilic Web & Design

Joas Burggraaf,
cinematographer

Cinematographer

Voor net die originelere en bijzondere, filmische beelden ben ik zeker geschikt. Ik weet het verhaal dat verteld moet worden altijd op een treffende en originele manier neer te zetten. Ik denk graag mee tijdens het voortraject om zo het hoogst haalbare uit de opdracht te halen. Door specialisatie in o.a. de Arri Amira, Sony FS7, DJI Ronin (zowel de FS7 als mijn BlackMagic Cinema Camera 2.5K kunnen hier in), wireless Follow Focus, steadycam, rails en mini-jib (eigen apparatuur) kan ik veel dynamische shots inbrengen bij iedere productie. Ik kan overweg met elke camera, en werk naast mijn eigen camera’s ook graag met bijvoorbeeld de Arri Alexa of Amira.

Ik werk graag met licht, naast het werken met een camera, kan ik met licht veel verschillende sferen en stijlen neerzetten om zo het gevoel van de film te versterken. Ook heb ik veel relaties met geluid- en lichtmensen waarmee ik goed kan samenwerken.

Ik hou erg van reizen en film daarom graag in het buitenland. Ik heb jaren ervaring in het filmen en fotograferen in het buitenland (India, Amerika, Ierland, Nepal, Israël, Oeganda, Rwanda, Congo, Zuid-Soedan, Zuid-Afrika, Europa en meer).

Ik heb ervaring met veel verschillende camera’s. Geen opdracht is te groot of te veel. Hoe meer uitdaging, hoe beter.

LAATSTE PROJECTEN