©2015 - Ontwerp & realisatie door Reclame & Marketingbureau Huqson

Joas Burggraaf,
Director of Photography

Over

Ik ben enthousiast, creatief, een doorzetter, en niet vies van goed hard werken. Ik verdiep me in elke klus zodat er het hoogst haalbare uit gehaald kan worden. Aangezien ik ook veel regie- en montage-ervaring heb, kan ik als Director of Photography goed meedenken en meekijken hoe ik met beeld het verhaal kan versterken.

Ik ben zelf in het bezit van de nodige apparatuur waar onder de ARRI Mini LF (4.5K), Zeiss CP.2 lenzen, een Steadicam (tot 25kg), Kessler Shuttle Dolly (slider), DJI Ronin (mijn BlackMagic Pocket Cinema Camera 4K kan hier in),  JIB en rails.

De laatste paar jaren heb ik onder andere veel opdrachten gedaan in veel verschillende landen over de wereld. Ik vind het heerlijk om te reizen en heb jaren ervaring met het omgaan van verschillende culturen, klimaten en omstandigheden.

Ervaring

Vanaf 2004 ben ik fulltime bezig met camerawerk. Ik begon bij EO ‘blinQ’ met het maken van korte reportages. Na een jaar kon ik direct aan de slag bij onder andere Dutchview en maakte ik een visprogramma voor Discovery Channel en RTL. Na deze vliegende start ben ik in 2006 samen met een collega een eigen filmbedrijf begonnen. Dit bedrijf heeft 8 jaar goed gedraaid. Toch heb ik besloten om mij meer te richten op mijn freelance werk omdat hier mijn hart ligt, en ben daarom gestopt met dit bedrijf. Ik wil mij voornamelijk richten op film, series, commercials, documentaires en televisieprogramma’s in binnen- en buitenland.